View by Sevgenjory from the Noun Project
T-Systems

Opdrachtgever: T-Systems

Contenttype: Brochure, campagne

Doelgroep: IT-professionals

Onderwerp: Cybersecurity

Zicht op security

Veiligheid is de basis van uw digitale organisatie. Voor het vertrouwen van uw klanten. Op kantoor, in de cloud en onderweg. Daarom voelt het goed om zelf de touwtjes in handen te houden. Maar voor security kun je beter vertrouwen op een specialist. T-Systems biedt end-to-end-security in de vorm van pay-per-use-diensten. Zo houden we voor onze klanten al meer dan 20 jaar zicht op security en elke bedreiging buiten de deur. Magenta security noemen we dat. Volledig beheerd en schaalbaar: eenvoudiger kan het niet.

 

Security die staat als een huis

Waardecreatie kan niet zonder excellente beveiliging. Daar ligt de basis voor het vertrouwen dat klanten in u én uw diensten stellen. U bouwt uw bedrijf, uw merk, uw toekomst op dat vertrouwen. Die basis moet staan als een huis.

 

Magenta security is het end-to-end beveiligingsportfolio van T-Systems dat uw bedrijf, uw medewerkers en uw klanten optimaal beschermt tegen alle mogelijke cyberdreigingen. Wij maken de complexiteit rondom security eenvoudig inzichtelijk met 11 bouwstenen en de daarbij behorende standaardoplossingen. Zo heeft u zicht en grip op security.

 

Governance, risk & compliance

Wij adviseren en begeleiden klanten bij strategische beslissingen rondom de inrichting van governance, compliance en risicobeheer van uw bedrijfskritische processen.

 

Analysis, consulting & testing

Een grondige analyse van uw huidige situatie door onze risicospecialisten is de beste basis om uw organisatie nog beter te beschermen. Daarnaast begeleiden we u bij het implementeren en het testen van deze verbeteringen.

 

Solution design & implementation

Met de kennis die we opdoen bij de beveiliging van onze eigen datacenters, netwerken en bedrijfskritische systemen van onze klanten, werken we samen met u aan een innovatief beveiligingsconcept op maat en de implementatie van de bijbehorende oplossingen.

 

Data security

Cloud, digitalisering en Internet of Things zorgen voor exponentiële datagroei. T-Systems is een van de weinige leveranciers die data kunnen beheren en beveiligen over diverse clouds en netwerken tot op de (mobiele) werkplek. Echte end-to-end-security in optima forma.

 

Application security

T-Systems stelt hoge security-eisen aan de applicatieleveranciers in zijn diverse ecosystemen. Hiermee garanderen wij dat uw applicaties volledig beveiligd zijn, van de ontwikkelingsfase tot aan de implementatie en het in beheer nemen van de applicaties.

 

Cloud security

Maximale beschikbaarheid van cloudapplicaties en -diensten voor uw medewerkers. Wij garanderen veilige en gecodeerde toegang tot de diverse clouds en veilig dataverkeer tussen deze clouds.

 

Netwerk/ICT-beveiliging

Twintig jaar data-analyse van mogelijke aanvallen en verdacht gedrag op onze netwerken en honeypots is de basis voor al onze beveiligingsdiensten –  op onze netwerken, lokaal en in de cloud. Hierdoor bent u verzekerd van een optimaal beveiligd netwerk en ICT-omgeving.

 

Endpoint/mobile security

Mobiele werkers kunnen altijd en overal veilig werken en samenwerken met onze innovatieve oplossingen voor mobiele data-encryptie en het voorkomen van beveiligingslekken in mobiele besturingssystemen.

 

Industrial control systems security

Uw Industrial Control Systemen moeten uitgerust zijn met specifieke securitymaatregelen. T-Systems levert de beste garantie voor de continuïteit van uw productieprocessen dankzij onze oplossingen voor bedrijfskritische manufacturing-systemen.

 

Operational security SOC/SIEM

Preventie is goed, continue monitoring en snelle respons bij aanvallen is de meest waardevolle aanvulling. Het voorkomt impact op uw bedrijfskritische data en processen. T-Systems maak dit mogelijk voor u met standaardoplossingen as a Service.

 

Een gewone dag bij T-Systems

 • We registreren ruim 1 miljard security-events vanuit meer dan 3000 databronnen.
 • We controleren 10 miljoen e-mails op spam en malware.
 • Meer dan 7 miljoen websessies (ruim 100 GB data) gaan door onze webfilters.
 • We analyseren 4 miljoen aanvallen die binnenkomen op onze honeypot sensors.
 • We registreren en blokkeren 100.000 ongeoorloofde toegangspogingen.
 • 1000 virussen en malwareversies komen niet door onze filters heen.
 • We ontdekken en neutraliseren 21 zero day (nieuwe exploits) aanvallen.

 

Feiten over T-Systems

 • T-Systems is een Europese wereldspeler van Duitse oorsprong, met 20 jaar ervaring in het beveiligen van netwerk, cloud, mobiel en werkplekken voor onszelf en onze klanten.
 • De ruim 1.200 specialisten in onze Security Business Unit ontwikkelen, testen en evalueren nieuwe producten voor zowel interne als externe klanten.
 • Het Magenta securityportfolio omvat uitgebreide end-to-end-oplossingen voor grote en middelgrote bedrijven. Leverbaar zonder investering vooraf en as a service.
 • Dankzij ons omvangrijke partner-ecosysteem kunnen we per dienst meerdere best-of-breed-oplossingen leveren. Pay as you go en zonder vendor lock-in.
Zicht op security folder spread T-Systems

RELATED POSTS