Developer. Icon (c) by Creative Stall - The Noun Project
Sogeti

Opdrachtgever: Sogeti

Contenttype: Webpagina, productinformatie

Doelgroep: IT-professionals

Onderwerp: Agile development

Meer omzet en rendement uit uw softwareontwikkeling

Agile ontwikkelen: container application development

U weet waar uw klanten op zitten te wachten. U weet ook dat uw klanten niet meer zo geduldig zijn als vroeger. En dat uw concurrenten – net zo goed als u – precies weten wat ze willen. Traditionele manieren van software ontwikkelen voldoen niet meer. Ze zijn tijdrovend; nieuwe applicaties en updates doen er veel te lang over om de markt te bereiken. Dus zoekt u naar nieuwe ontwikkelmethoden.

 

OpenShift op Azure

Container Application Development stelt u in staat om razendsnel IT-oplossingen van idee naar klant te brengen. Daarvoor gebruiken we de technologie van Red Hat OpenShift op Azure. Het idee is simpel. Met een moderne architectuur en agile processen is uw applicatielandschap klaar voor de toekomst. . Met de minimale doorlooptijd van tekentafel naar omzet bent u de concurrentie voor. Zo is Container Application Development speciaal ontworpen om uw digitale transformatie te verwezenlijken over drie assen: Architectuur, DevOps en Containerplatform.

Container application development - DevOps

Architectuur

Microservices zijn veel efficiënter dan uw oude multitier of monolithische oplossingen. Microservices zijn kleine stukken software in een servicegerichte architectuur. Cloudbased en platformonafhankelijk. Tezamen zorgen ze voor uw complete dienstverlening aan klanten of afnemers.

Container application development - Microservices

DevOps

Ook ontwikkelmethoden evolueren. DevOps is een must, als u competitief wilt blijven. Omdat het operationele team verantwoordelijk is en blijft gedurende de gehele lifecycle, behoren problemen tijdens de uitrol tot het verleden, met als resultaat een reductie van tijd over de gehele keten.

Containerplatform

De verouderde infrastructuur van on-premise datacenters en later virtuele machines is vaak een bottleneck voor snelle uitrol.  Het containerplatform biedt hiervoor de oplossing.  U kunt uw omgeving op ieder gewenst moment aanpassen. De beschikbaarheid blijft daarbij gegarandeerd, dankzij de containertechnologie van Red Hat.

Container application development - Cloud/container

Sogeti biedt u dit platform als Full Service Cloud Platform, of we ondersteunen u bij het realiseren van uw eigen private cloud. Dus wat u ook ontwikkelt, het werkt. Altijd, en overal.

 

Uw volgende stap in softwareontwikkeling ligt daarom eigenlijk voor de hand. Korte ontwikkeltijden zonder verrassingen, zonder implementatiezorgen of uitrolproblemen. Container Application Development is de meest logische stap om uw concurrentiepositie verbeteren. Klinkt goed? Neem dan contact op met Sogeti.