Click by ProSymbols from the Noun Project
T-Systems

Opdrachtgever: T-Systems

Contenttype: Campagne Klik hier voor cloud

Doelgroep: IT-beleidsmakers

Onderwerp: Cloud

Klik hier voor cloud

Het klinkt bijna te simpel: klik hier voor cloud. We hebben het immers wel over een complex geheel van infrastructuren, platformen en applicaties. Toch geloven wij dat met visie en daadkracht alles te vereenvoudigen is. Hoe uw organisatie overgaat op cloud, bijvoorbeeld. En hoe u eruit haalt wat erin zit, met een minimum aan inspanning. Dat is onze missie.

 

Hetzelfde gebruiksgemak dat u nastreeft voor uw klanten, bieden wij u als het gaat om uw cloudomgeving. U hoeft slechts te kiezen uit de standaard bouwstenen die we bieden. Zoals managed services, en meer cloudnative applicaties dan welke andere leverancier ook. Dat is waarom Gartner ons het visionaire leiderschap voor cloud toebedeelt. Al zeven jaar op rij.

 

Ondertussen zorgen wij ervoor dat uw IT-landschap snel en veilig zijn weg vindt naar de cloud. Public of private; op ons eigen platform of bij een van onze talloze partners. Wanneer uw organisatie dat vereist, kunnen we alle opties combineren. Multicloud noemen we dat, waar u in de praktijk overigens niets van merkt, omdat alles naadloos op elkaar aansluit en wij de regie voor u voeren.

 

Onze overkoepelende portal maakt het beheer eenvoudiger dan ooit, terwijl Multicloud uw flexibiliteit maximaliseert en zekerheid garandeert. Zonder zorgen over wat er onder de motorkap gebeurt, en met uw data zo veilig als in Fort Knox. Hoe we dat doen, leest u in deze brochure. Met tien redenen om voor T-Systems te kiezen.

 

Eenvoud siert de cloud

Uw volledige IT-omgeving gemigreerd voor een vast bedrag

We hebben de Cloudifier-methode ontworpen om uw IT-landschap snel te analyseren en in gestandaardiseerde pakketten over te zetten naar een IaaS of PaaS-structuur die perfect past bij uw organisatie.

Uit ervaring weten we dat we met Cloudifier ruim 80% van alle niet-cloudnative systemen probleemloos naar de cloud kunnen migreren. Inclusief interfaces en de data waarmee ze worden gevoed.

Blijft er dan nog 20% over waar we niks mee kunnen? Nee. De resterende systemen zijn ofwel overbodig geworden in het nieuwe landschap, of we kunnen ze met minimale aanpassingen overzetten. De uitkomst van de Cloudifier is zo voorspelbaar, dat we er een vaste prijs voor durven af te spreken.

 

Private, public of hybride, uw cloud is altijd optimaal schaalbaar en beveiligd

Een grillige markt vraagt om flexibiliteit. Als enige biedt T-Systems clouddiensten aan in een ongekend aantal variaties. Natuurlijk op ons eigen Dynamic Cloud Platform dat aan alle Europese richtlijnen voldoet, maar ook in hybride of publieke varianten zoals vCloud, Microsoft Azure en Amazon Web Services. Te beheren als een naadloos geheel met T-Systems’ Cloud Integration Centre (CIC). Dat doen wij graag voor u, maar met CIC kunt u het ook zelf.

Optimale standaardisatie en automatisering van processen garanderen dat nieuwe toepassingen sneller dan ooit kunnen worden gelanceerd. Meervoudige uitvoering van alle componenten en maximale schaalbaarheid van capaciteit garanderen uw continuïteit. Zero Outage, noemen wij dat, wat inmiddels geldt als de industriestandaard.

 

Gemakkelijk zelf doen, of comfortabel laten doen

Het Cloud Integration Center van T-Systems is een framework waarmee cloudapplicaties worden gemanaged. Kosten, veiligheid en continuïteit houdt u daarmee eenvoudig in de hand. Het Cloud Integration Center is de meest gebruiksvriendelijke manier om in een handomdraai voorgeconfigureerde infrastructuren, platformen en gebruikersdiensten beschikbaar te stellen wanneer uw organisatie daarom vraagt.

Windows, Linux, Tomcat, MS SQL, MySQL, IIS, Sharepoint, Salesforce, alle componenten zijn in alle relevante smaken aanwezig om kant en klaar uit te rollen. Op de publieke en private cloudplatformen van zowel T-Systems als onze partners.

Als u wilt, verzorgen wij het beheer, maar u kunt het ook zelf. En wilt u eigen applicaties aanbieden, dan verzorgen wij natuurlijk alle veiligheidschecks.

Klik hier voor cloud T-Systems folder omslag
Klik hier voor cloud T-Systems folder spread

RELATED POSTS