Portfolio Tim Notten

Artikelen, blogs, whitepapers en andere teksten

Voor deze portfolio heb ik een selectie gemaakt van recente commerciële teksten voor verschillende opdrachtgevers. Over de grote thema’s uit de ict, zoals digital transformation, emerging technologies als blockchain en big data analytics, IoT, security en cloud. Maar ook over de woningmarkt, de financiële sector, gastronomie, antieke auto’s en verzekeringen.

Container application development

Website

Productgerelateerde webpagina voor IT-gigant Sogeti over agile softwareontwikkeling met Container Application Development en microservices op open standaarden.

Zicht op security

Campagne

Campagne voor T-Systems om bij het thema security een gevoel van expertise en betrouwbaarheid op te wekken. In onder meer advertenties, posters, billboards en vakbladen.

Klik hier voor cloud

Campagne

Voor T-Systems’ cloudcampagne moest de nadruk liggen op eenvoud en gemak. Vandaar de slogan: ‘Klik hier voor cloud’ in advertenties, op billboards, folders, posters, in landelijke bladen en op de T-Systems website.

Co-creëren is het nieuwe concurreren

Artikel

Longcopy artikel voor CGI over het belang van co-creatie in de nieuwe, digitale economie. Een interview over opkomende technologieën en hoe die de markt van vraag en aanbod op zijn kop zetten.

De weg van de minste uitstoot

Brochure

Pagina uit brochure met aansprekende projecten van 2017 over de BestDriver-app, die big data-analytics en gamification combineert om duurzaam rijgedrag te stimuleren. En dat werkt: de gemeten reductie van 5% is substantieel.

Security die staat als een huis

Website

Themapagina over Security voor de website van T-Systems. De pagina is overkoepelend voor het complete beveiligingsportfolio van het bedrijf. Als onderdeel van een landelijke campagne herschreef ik alle pagina’s binnen het thema security.

Risicocalculatie voor beginners

Website

Productpagina over Security as a Service voor de website van T-Systems. Cloud based security is een van de speerpunten van het bedrijf. Als onderdeel van een landelijke campagne herschreef ik alle productpagina’s binnen het thema security.

Op weg naar de slagvaardigheid van een startup

Artikel

Artikel in diverse printed media voor CGI over de complexiteit van de digitale transformatie, teruggebracht tot heldere voorbeelden. Een interview over het meekrijgen van mensen, ondanks hun behoefte vast te houden aan wat ze kennen.

De digitale toekomst is hier

Website

Brochure en webpagina’s voor CGI’s event Digital Day. Bedoeld als uitnodiging voor IT-strategen en bestuurders om inzicht te krijgen in onder meer best practices voor de digitale transformatie en de consequenties daarvan.