Recensie / testimonial van Simone ten Caat

Simone ten Caat
Contentmanager & Copywriter at GANDA – Make Some NOISE Group

Een getalenteerde man. Hij gaat door het vuur voor je. En hij schrijft zo nu en dan gewoon een bijzonder goed boek. Enfin, over tot de orde van de dag: ik ben ontzettend dankbaar dat ik Tim heb leren kennen. Als schrijver, als coach en als kameraad.

Recensie / testimonial van Sabine Meekel

Sabine Meekel
Redacteur bij Kosmos Uitgevers

Voor mij is Tim de taalbaas. Bij de borrel maakt ‘ie een anagram van je achternaam en zijn chatberichten zijn doorspekt met taalgrappen. Maar wat ik het meest waardeer, is zijn hilarische commentaar op mijn teksten waardoor ik steeds sneller en beter ging schrijven.

Marloes van Straaten
Freelance copywriter, webredacteur, contentmanager & blogger

Creatief, betrokken en stronteigenwijs. Een schrijver in hart en nieren die ooit per ongeluk in de IT-wereld verzeild raakte. Dat leverde trouwens wel inspiratie op voor een mooie thriller die door Vrij Nederland bekroond werd met 4 sterren. Tim heeft mij laten ontdekken wie ik als schrijver wil zijn.

Recensie / testimonial van Lotte Mol

Lotte Mol
Product Manager Content Marketing at Traffic Builders

Tim wist van onze toch al gemotiveerde groep nog betere schrijvers te maken. Hij daagde ons uit en verhoogde de lat omdat hij wist dat we het makkelijk aankonden. Zo bleek ook in the end. Hij motiveert me om mezelf als schrijver te blijven ontwikkelen.

Recensie / testimonial van Gilles Havik

Gilles Havik
Copywriter en SEO-tekstschrijver at DTG

Fenomeen in woord en daad. Krachtcoach, stalen lachebek, en nog capabel met woorden ook. Tim motiveertĀ met zijn vermogen om je vertrouwen te gevenĀ in je talent en kundigheid. Leuke trainingen die je enthousiast houden.

Rachelle Wagner
Redacteur & Schrijver

Tim is iemand die je pusht beter te worden dan je zelf voor mogelijk hield, die kritisch naar je werk kijkt en je zelf kritisch naar je eigen werk laat kijken. Chaotisch en altijd net buiten de lijntjes. Dat is Tim. Bovendien komt hij met zinnen waarvan je wist dat ze konden bestaan.