home security by Gregor Cresnar from the Noun Project
T-Systems

Opdrachtgever: T-Systems

Contenttype: Themapagina

Doelgroep: IT-specialisten

Onderwerp: Security, cybercrime

Link: Website

Zorgeloos, end-to-end beveiligd zonder afnameverplichting of investeringen vooraf

Security die staat als een huis

Al 20 jaar zorgen we wereldwijd voor de beveiliging van onze klanten. Elke dag voorkomen we miljoenen keren dat hackers hun slag slaan. Dat doen we graag ook voor u. Zodat u zorgeloos kunt ondernemen. En uw klanten veilig van uw diensten gebruik kunnen maken.

Oplossingen voor ieder veiligheidsvraagstuk

Veiligheid is de basis van uw digitale organisatie. Er hangt veel vanaf. Zoals het vertrouwen dat u krijgt van uw klanten. Maar ook de vrijheid die u heeft om te werken waar en wanneer u wilt. Alles, eigenlijk, wat belangrijk is voor u. Wij op onze beurt vinden dat u zich daarover geen zorgen moet hoeven maken. Die zorg nemen we u namelijk graag uit handen.

End-to-end garantie

Met Magenta security gaan we verder dan andere aanbieders. Dat is enerzijds te danken aan onze eigen IT-infrastructuur die we wereldwijd aanbieden en beheren, zodat we end-to-end beveiliging echt kunnen garanderen. Maar ook aan ons ongeëvenaarde partner-ecosysteem, dat werkelijk voor elk probleem meerdere oplossingen biedt. Zo zit u met Magenta security dus nooit vast aan een bepaalde aanbieder. En u bent altijd verzekerd van de bescherming van de beste experts en de nieuwste technologieën. Zonder dat u er omkijken naar heeft.

Pay-per-use, met flexibele volumes

Want het hele pakket is niet alleen end-to-end leverbaar, maar ook volledig beheerd. Dat bespaart u de zorgen, de investeringen en de menskracht van het zelf doen. Terwijl u alleen betaalt voor daadwerkelijk afgenomen diensten. Pay-per-use, met flexibele volumes. Want u wilt zich niet hoeven vastleggen op de onvoorspelbaarheden in het leven. Daar geloven wij ook niet in bij T-Systems. U moet immers altijd kunnen rekenen op een maatwerkdienstverlening voor uw organisatie.

Maximale vrijheid en gebruiksgemak

IT-beveiliging is topsport en rocket science tegelijk. Maar daar heeft u geen boodschap aan. Daarom bieden we met onze Magenta oplossingen maximale vrijheid en gebruiksgemak. Geheel volgens de visie van T-Systems. Ingewikkelde dingen eenvoudig maken. Daarin zijn we onverslaanbaar. En daarom zeggen we met gepaste trots dat Magenta security écht staat als een huis.

Magenta security: naadloos cyberschild

We hebben de Magenta security productportfolio zo opgebouwd dat in alle aspecten van uw beveiliging volledig kan worden voorzien. Van compliance tot antispionage, van cloud tot mobiel: Magenta Security is het cyberschild dat u beschermt tegen alle mogelijke digitale risico’s. De eenvoud van het portfolio is ook de grootste kracht. Uw organisatie, uw klanten en uw medewerkers profiteren direct van de naadloos op elkaar aansluitende oplossingen die alleen een totaalaanbieder als T-Systems kan leveren.