Webpagina voor CGI event Digital Day

CGI Digital Day

De digitale toekomst is hier

CGI Digital Day

De digitale toekomst is hier

Elke innovatie begint met een goed idee. Als geen ander weet u dat zo’n idee tegenwoordig razendsnel moet worden vermarkt om de concurrentie voor te blijven. Daarom heeft u de de knoop al doorgehakt en staat de digitale organisatie bovenaan uw agenda. Of u nu aan het begin staat van dat traject of er al middenin zit: de Digital Day van CGI levert onmisbare inzichten en handvatten voor de transformatie van uw organisatie.

Antwoorden op existentiële vragen

Om het volledige digitale potentieel te realiseren, richten we ons samen met u op de drie pijlers: organisatie, bedrijfsmodel en technologie. Zo krijgt u de antwoorden op de meest existentiële vragen: waar positioneren we ons in het ecosysteem, wat doen we met onze huidige kern en hoe kunnen we blijvend groeien?

Roadmap naar uw digitale toekomst: boek een Digital Day

We starten het proces met een workshop van twee uur waarin we strategie, doelen en uitdagingen bespreken. Naar aanleiding van de bevindingen uit de workshop interviewen we uw directie en thought leaders. Met een multidisciplinair team vanuit uw organisatie ontwikkelen we vervolgens in één dag digitale strategieën en een roadmap om tot uw doelstellingen te komen. Daarbij krijgt u onder meer inzicht in:

  • Het totale potentieel van digitale transformatie voor uw bedrijf;
  • De ervaringen van onze klanten wereldwijd, in elke sector;
  • Onze modellen waarmee we samen uw digitale routekaart ontwikkelen.

CGI Digital Day Infographic

De Digital Day is zeer waardevol als startpunt of als tussenstop op weg naar nieuwe zakelijke kansen. Na afloop weet u precies waar u staat in het traject, en of u nog op koers zit. En liefst stippelen we niet alleen de route met u uit, maar reizen we gewoon met u mee.

Is de Digital Day het antwoord op uw vragen?

Overleg gerust met onze adviseur: William Rice, Director Consulting & Thought Leader Digitale Transformatie

Opdrachtgever
CGI

 

Media
CGI website

 

Tekst
Tim Notten

 

Artwork
CGI
Uit de brochure Digital Day (bekijk hier de pdf)

 

Link
Website